tag:blogger.com,1999:blog-4873456428724425322.post7804099594769287675..comments2024-03-16T21:05:02.623+01:00Comments on Jedz kolorowo -najlepsze przepisy kulinarne dla wymagających: Wołowina z warzywami z wokaUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4873456428724425322.post-10391219580183724382017-04-04T12:57:49.521+02:002017-04-04T12:57:49.521+02:00Mięso wołowe pokrojone cienko i krótko smażone w w...Mięso wołowe pokrojone cienko i krótko smażone w wysokiej temperaturze będzie dobre. Tak jak pisałam albo smażymy krótko, albo dusimy dość długo, a czasem baaardzo długo do miękkości.Jedz kolorowohttp://jedzkolorowo.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4873456428724425322.post-89694892081240698042017-04-03T20:19:35.608+02:002017-04-03T20:19:35.608+02:00Czy mięso wołowe nie jest twarde po krótkim smażen...Czy mięso wołowe nie jest twarde po krótkim smażeniuAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05537731137142776397noreply@blogger.com